Agenda

21 december

Kerstviering

Lampionnentocht:

17.00 uur

Alle kinderen worden buiten voor de school verwacht met een lampion (met naam). Unit 1 verzamelt op de speelplaats voor de eigen groepslokalen. De kinderen uit Unit 2, 3 en 4 verzamelen op het verharde plein bij hun leerkracht. Zorg dat je op tijd bent!

 

17.00-17.45 uur

Start lampionnentocht: De kinderen uit Unit 1 en Unit 2 lopen samen met een leerling uit Unit 4. De rest van de groepen loopt onder begeleiding van hun leerkracht.

Het zou leuk zijn als u als ouder(s) een plekje langs de route zoekt.

Kerstdiner:

Rond 17.45 uur

Na de lampionnentocht komen de groepen terug en lopen langs de “levende” Kerststal in de centrale hal. Daarna gaan ze naar binnen via de hoofdingang voor het Kerstdiner. Voor u is er een gezellig samenzijn onder de overkapping bij de fietsenstalling met kerstmuziek, een hapje en een drankje. De kosten bedragen ongeveer  € 2,- per consumptie. Het zou fijn zijn als u zoveel mogelijk gepast zou kunnen betalen.

19.00 uur

De bar sluit en u kunt uw kinderen ophalen in de klas.

Ter informatie: 

Ieder kind heeft op donderdag 21 december een geknutselde of gekochte lampion nodig.

In de week voorafgaand aan het diner krijgt u van de leerkracht van uw kind een briefje met het artikel dat meegebracht dient te worden óf er hangt een intekenlijst bij de klas. Iedereen neemt dus iets mee om een gezellig Kerstdiner te kunnen vieren in de klas. Sommige artikelen dienen dagvers aangeleverd te worden en kunnen op donderdag 21 december tot 14.00 u aan de leerkrachten gegeven worden. Als U een warme maaltijd (bv. worstenbroodjes) verzorgt, kunt u dit om 17.00 uur goed verpakt in de klas afgeven. Alle andere artikelen kunnen de dagen voorafgaand aan het diner al ingeleverd worden.

M.u.v. de kinderen uit Unit 4, zij gaan ‘Kerst-koken’ bij ouders thuis en maken een eigen ‘diner’ dat zij ’s avonds in de klas nuttigen.

 

Wilt u de B.S.O. Partou tijdig informeren als uw kind op deze dag niet naar de B.S.O. komt?

Heeft u verder nog vragen? We horen het graag!

 

Vriendelijke groeten,

De Kerstcommissie

Namens het team; Juf Sanne en Juf Wilma