NK 2020 Ski & Snowboard schoolteams

Geplaatst op 22 januari 2020

Op 7 maart 2020 van 13.00-17.30 uur, vindt voor de 36ste keer de voorronde in Snowworld Zoetermeer plaats voor de Nederlandse Kampioenschappen ski en snowboard voor schoolteams. De beste skiërs en snowboarders uit de voorrondes kwalificeren zich voor de finale van dit winter sportevenement voor leerlingen van het basis en voortgezet onderwijs op 4 april 2020 in Snowworld Zoetermeer.

De NK Schoolteams worden georganiseerd door SnowWorld en de Nederlandse Ski Vereniging.

Wat houdt het evenement in?

Je vormt een team met minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers van dezelfde school. Alle teams skiën 2 manches (een slalomparcours) waarbij de beste tijd telt.  Vervolgens worden de beste tijden van de drie snelste deelnemers bij elkaar opgeteld. We kunnen meerdere teams opgeven. Mocht het Molenven zich selecteren voor de finale op 4 april, dan zullen daar de 6 snelste skiërs aan meedoen.

 Mogelijkheid om te oefenen / trainen op zaterdag 1 maart 2020 (16.00-17.30 uur)
Voor iedereen is er de mogelijkheid om een week voorafgaand aan deze voorronde te oefenen op de piste van SnowWorld Zoetermeer. Van 16:00 tot 17:30 zal er een slalom worden uitgezet. Dit is een georganiseerde training en krijg je tevens tips van een pro.
De kosten om hieraan deel te nemen, inclusief piste toegang voor 2 uur, zijn 22,50 euro per persoon. (dit is inclusief materiaalhuur). Een helm en handschoenen zijn verplicht!

Inschrijfgeld 7 maart 2020 (13.00-17.30 uur)
22,50 euro per persoon.
Dit is inclusief een dagpas voor 8 uur waar je dus ook nog lekker mee kunt vrij skiën of boarden.
Indien je er materialen bij wilt huren betaal je hier 5,- euro extra voor.

Vind jij het leuk om mee te doen op 1 maart/7 maart en eventueel 4 april?

Dit evenement wordt niet door school georganiseerd. Het wordt betaald en gechauffeerd door de ouders van de deelnemende kinderen. De ervaring leert, dat het alleen leuk is voor kinderen in groep 5,6,7,8. (de jongeren kinderen moeten ook strijden tegen de groep 8-ers) Ben je ook een enthousiast skiër, en vindt je het leuk om mee te doen?

Geef je dan snel op met je voornaam, achternaam, unit nummer, geboortedatum, en het telefoonnummer van je ouders op: annemieke@erib.nl

En laat dan ook weten of je op 1 maart mee wilt gaan trainen in Zoetermeer.

Groetjes Polleke Heesen en Annemieke van den Wassenberg

Terug naar het overzicht