Theater de Speeldoos voorstellingen nov/dec. 2018/ jan. 2019

Geplaatst op 14 december 2018

wo 28 november 2018 | 14:30 uur | film

Sinterklaas en het Gouden hoefijzer (AL)

Om circa 14.15 uur komt Sinterklaas met zijn pieten nog even naar Theater de Speeldoos. Zorg dus dat je er lekker op tijd bent!

De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel het verliest Amerigo zijn magische hoefijzer…

sinterklaasfilm 2017 | regie: Aram van de Rest | met o.a. Anna-Sophie Kummer | duur: 64 min

 

“Sinterklaas Kapoentje gooi wat in m’n schoentje”

Kom woensdagmiddag 28 november gezellig naar de Sinterklaasfilm en zet van te voren je schoentje! Wij vinden het niet erg als je maar met één schoen de filmzaal in gaat. Als de film afgelopen is, mag je gaan kijken of je schoen gevuld is.

 

Entree: jeugd t/m 12 jr: € 4,00 - volwassenen € 5,50

 

*********************************************************************** 

zo 16 december 2018 | 15:00 uur | jeugd & familie

Cirque Magnifique

De Grote Zambini (AL)

De Grote Zambini is een intieme en hartverwarmende familievoorstelling met veel humor, prachtige muziek, fantastische goochelkunsten en andere circus skills.

 Met gratis circusworkshop van 13.45u – 14.30u

De jongste bezoekers mogen van te voren meedoen met een gratis circusworkshop! Je moet je wel van te voren aanmelden. Let op: er is een max. aantal deelnemers per workshop, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

 

Entree: Jeugd t/m 12 jr: € 10,00 - volwassenen € 12,50

 **************************************************************************

3 januari 2019 | 14.30 uur | kerstvakantie familiefilm

Verrassingsfilm

Houd onze website in de gaten, hier wordt de film binnenkort bekend gemaakt. En natuurlijk proberen we er ook weer een lekkere pannenkoekenactie bij te regelen!

 

Entree: jeugd t/m 12 jr: € 4,00 - volwassenen € 5,50

 

**********************************************************************************

27 januari 2019 | 9:30 uur & 10:15 uur | jeugd & familie                                       Theaterweekend Babyconcert (0-1,5jr)  & Dreumesconcert (1,5-3 jr)

Het babyconcert om 9.30 uur betovert je baby met klassieke klanken. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte klankkleuren, luisteren en interactie maakt dit babyconcert tot een rustgevende én actieve ervaring voor de allerjongsten. Je wiebelt en wiegt samen op zwierende walsjes en de brommende beer van de cello maakt je aan het lachen.
Entree: € 10

 

Tijdens het Dreumes- en Peuterconcert om 10.15 uur geniet je samen met je dreumes  van vrolijke klassieke klanken! Samen zing je liedjes over poesje mauw en je neus en speel je kiekeboe op de muziek van Beethoven. De dreumesen dansen en spelen op het grote kleed mee op betoverende strijkmuziek van Bach, Vivaldi en Rameau, dichtbij de muzikanten. Aan het einde van het concert mogen ze meedoen in de vioolspeeltuin en zelf op een écht viooltje spelen! Een concert voor verwonderde oortjes, dansende voetjes en wiebelende kontjes!
Entree: € 10

 

********************************************************************************

zo 27 januari 2019 | 14:00 uur – 16:30 uur| jeugd & familie                                                      Theaterweekend Mad science

Mad Science (4 – 8 jr)

Laat je betoveren door coole experimenten bij Mad Science! In de Spin, Pop, Boom! show in de theaterzaal neemt de Mad Professor je mee in een wervelende show met verdwijnend water, een geest uit de fles, schuim in de lucht en een vlammende afsluiting. Daarna kun je in de theaterfoyer terecht bij de Funstations voor gave experimenten en activiteiten. Bij Funstation Glow Show worden gave experimenten met licht uitgevoerd. Een activiteit vol spanning beleef je bij Funstation Elektriciteit. Verder kun je je eigen stuiterbal maken om mee naar huis te nemen bij Funstation Stuiterballen. De middag wordt afgesloten met een lekkere suikerspin.

 

Entree Mad Science: € 10

Terug naar het overzicht