Zon Jongen Meisje

Team

Het team

Op basisschool Het Molenven werkt een betrokken, enthousiast en gedreven team. Samen creëren we een veilige en uitdagende leeromgeving, waar iedere leerling zichzelf mag zijn. Ook houden we als team van inspirerende activiteiten op het gebied van kunst, toneel, muziek en sport en dat delen we maar wat graag met onze leerlingen!

Management team

 

 

Meneer Silvo ( interim directeur):

Juf Ilona (teamleider onderbouw):

"Ik ben een trotse juf van Het Molenven omdat we iedere dag alle kinderen kunnen laten groeien; ieder op een eigen manier."

Juf Sacha(teamleider bovenbouw):

"Kinderen komen bij ons maximaal tot hun recht omdat we ze eigenaar  laten zijn van hun eigen ontwikkelproces. Samen met de kinderen werken we aan hun doelen en in een veilige en uitdagende leeromgeving."

 

Juf Harriëtte (tijdelijke intern begeleider):

Leerkrachten /OP/OOP

 

Juf Dominique:

"Door spel en onderzoek ontwikkelt ieder kind zich op eigen niveau. Daarom zetten we het spel bij de jongere kinderen als belangrijkste middel om te ontwikkelen."

Juf Joyce:

"Leren door te spelen zou ik elk kind aanbevelen en dat bieden we op Het Molenven."

Juf Judith:

"Kinderen ontwikkelen zich het beste als ze zich veilig en vertrouwd voelen en daar besteden we veel aandacht aan op Het Molenven onder andere met behulp van de Fides methodiek. 

Juf Marian:

“Door de rijke leeromgeving en ons aanbod worden kinderen op Het Molenven uitgedaagd”

Juf Sandra:

Op het Molenven voel je je meteen thuis. We werken allemaal samen, met oog voor individuele behoeften en talenten. Het is een fijne plek, waar je echt gezien en gehoord wordt!

Juf Meike (leerkrachtondersteuner)

'Op het Molenven werkt iedereen als een team, hierdoor hebben we een fijne sfeer op onze school'

 

Juf Simone:

"Op Het Molenven voel ik mezelf al jarenlang thuis. Ik ben trots op de mooie ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt en we blijven ons steeds ontwikkelen."

Juf Fieke:

"Met plezier fiets ik door de mooie omgeving naar een school waar ik en de kinderen tot rust komen, we samen veel plezier mogen maken en er ruimte is voor eigenheid!"

Juf Marjolein:

"Werken op het Molenven voelt voor mij als thuis. Iedereen is welkom, je kunt er jezelf zijn, je kunt er plezier maken, nieuwe dingen leren en samen tot iets moois komen."

Juf Annemieke:

"Ik werk graag op het Molenven omdat ik het een hele fijne sfeer vind en daardoor een fijne en veilige omgeving om jezelf te ontwikkelen."

Juf Tineke:

"Ik vind het een hele fijne sfeer op school waarin kinderen zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen."

Juf Charlot:

“Ik werk graag op het Molenven omdat ik hier ,samen met de kinderen een basis mag leggen voor hun toekomst”

Juf Milou:

Op het Molenven voel ik me thuis binnen het team en de kinderen. Hierdoor kunnen we op een relaxte manier tot leren en groei komen.""

 

Juf Jacqueline:

“Al jarenlang ben ik verbonden aan deze prachtige school. Ik ben héél trots op het onderwijs-op-maat dat wij leveren!”

Juf Marjon: 

 

Meneer Ben:

"Ik ga elke dag met plezier naar Het Molenven, want er heerst een vertrouwde en relaxte sfeer in de school en binnen het team. In zo’n  omgeving komt iedereen het best tot zijn recht!"

Juf Noor (onderwijsassistent):

“Ik werk graag op Het Molenven omdat er een goede sfeer is en we er echt als team samenwerken”

Juf Sacha:

"Kinderen komen bij ons maximaal tot hun recht omdat we ze eigenaar  laten zijn van hun eigen ontwikkelproces. Samen met de kinderen werken we aan hun doelen en in een veilige en uitdagende leeromgeving."

Juf Sabine:

"Op het Molenven werken we in een fijne leeromgeving en geven we ruimte aan ieders talenten, zowel voor kinderen als voor de leerkrachten."

Juf Miranda (onderwijsassistent):

"Werken op het Molenven betekent werken in een uitdagende leeromgeving. Ieder kind is uniek en werkt aan zijn of haar eigen talenten."

Meneer Ricardo:

"Ik werk graag op het Molenven vanwege de sfeer op school, de kinderen en de collega's!"

Juf Lotte:

"Het Molenven is een fijne plek waar kinderen plezier hebben en waar een goede samenwerking binnen het team en unit-onderwijs eraan bijdragen dat kinderen kunnen groeien op hun eigen manier."

   
Administratie  

Juf Marjo (administratie):

"Ik werk al jaren met veel plezier op Het Molenven; het is een fijne school met leuke, gepassioneerde collega's."