Team

Het team

Op basisschool Het Molenven werkt een betrokken, enthousiast en gedreven team. Samen creëren we een veilige en uitdagende leeromgeving, waar iedere leerling zichzelf mag zijn. Ook houden we als team van inspirerende activiteiten op het gebied van kunst, toneel, muziek en sport en dat delen we maar wat graag met onze leerlingen!

Management team

 

Juf Angela ( directeur):

"Ik ben trots op de professionele samenwerking binnen ons gedreven team en de grote betrokkenheid van ouders bij onze school."

Juf Ilona (teamleider onderbouw):

"Ik ben een trotse juf van Het Molenven omdat we iedere dag alle kinderen kunnen laten groeien; ieder op een eigen manier."

Juf Sacha(teamleider bovenbouw):

"Kinderen komen bij ons maximaal tot hun recht omdat we ze eigenaar  laten zijn van hun eigen ontwikkelproces. Samen met de kinderen werken we aan hun doelen en in een veilige en uitdagende leeromgeving."

Juf Meta (intern begeleider):

"lk ben trots op onze flexibele, betrokken en zelfredzame leerling die met een open blik zijn of haar toekomst tegemoet gaat."

Leerkrachten /OP/OOP

 

Juf Dominique:

"Door spel en onderzoek ontwikkelt ieder kind zich op eigen niveau. Daarom zetten we het spel bij de jongere kinderen als belangrijkste middel om te ontwikkelen."

Juf Joyce:

"Leren door te spelen zou ik elk kind aanbevelen en dat bieden we op Het Molenven."

Juf Judith:

"Kinderen ontwikkelen zich het beste als ze zich veilig en vertrouwd voelen en daar besteden we veel aandacht aan op Het Molenven onder andere met behulp van de Fides methodiek. 

Juf Marian:

“Door de rijke leeromgeving en ons aanbod worden kinderen op Het Molenven uitgedaagd”

Juf Sandra:

Op het Molenven voel je je meteen thuis. We werken allemaal samen, met oog voor individuele behoeften en talenten. Het is een fijne plek, waar je echt gezien en gehoord wordt!

Juf Rianne:

 "Kinderen leren optimaal in een omgeving waarin ze zich veilig en geaccepteerd voelen en dat bieden wij op het Molenven aan!"
 

Juf Ingeborg:

Werken in een fijn team, waar kinderen gezien worden en mogen zijn wie ze zijn.
"het mooiste dat je kunt worden is jezelf"

 

Juf Simone:

"Op Het Molenven voel ik mezelf al jarenlang thuis. Ik ben trots op de mooie ontwikkelingen die we hebben doorgemaakt en we blijven ons steeds ontwikkelen."

Juf Fieke:

"Met plezier fiets ik door de mooie omgeving naar een school waar ik en de kinderen tot rust komen, we samen veel plezier mogen maken en er ruimte is voor eigenheid!"

Juf Marjolein:

"Werken op het Molenven voelt voor mij als thuis. Iedereen is welkom, je kunt er jezelf zijn, je kunt er plezier maken, nieuwe dingen leren en samen tot iets moois komen."

Juf Annemieke:

"Ik werk graag op het Molenven omdat ik het een hele fijne sfeer vind en daardoor een fijne en veilige omgeving om jezelf te ontwikkelen."

Juf Tineke:

"Ik vind het een hele fijne sfeer op school waarin kinderen zich op hun eigen niveau kunnen ontwikkelen."

Juf Charlot:

“Ik werk graag op het Molenven omdat ik hier ,samen met de kinderen een basis mag leggen voor hun toekomst”

Juf Jacqueline:

“Al jarenlang ben ik verbonden aan deze prachtige school. Ik ben héél trots op het onderwijs-op-maat dat wij leveren!”

Juf Maya:

"Werken op het Molenven bevalt me goed omdat ik het Unitonderwijs een prettige werkvorm vind die erg waardevol is voor kinderen”

Meneer Ben:

"Ik ga elke dag met plezier naar Het Molenven, want er heerst een vertrouwde en relaxte sfeer in de school en binnen het team. In zo’n  omgeving komt iedereen het best tot zijn recht!"

Juf Noortje (onderwijsassistent):

“Ik werk graag op Het Molenven omdat er een goede sfeer is en we er echt als team samenwerken”

Juf Sacha:

"Kinderen komen bij ons maximaal tot hun recht omdat we ze eigenaar  laten zijn van hun eigen ontwikkelproces. Samen met de kinderen werken we aan hun doelen en in een veilige en uitdagende leeromgeving."

Juf Sabine:

"Op het Molenven werken we in een fijne leeromgeving en geven we ruimte aan ieders talenten, zowel voor kinderen als voor de leerkrachten."

Juf Miranda (onderwijsassistent):

"Werken op het Molenven betekent werken in een uitdagende leeromgeving. Ieder kind is uniek en werkt aan zijn of haar eigen talenten."

Meneer Ricardo:

"Ik werk graag op het Molenven vanwege de sfeer op school, de kinderen en de collega's!"

Administratie  

Juf Marjo (administratie):

"Ik werk al jaren met veel plezier op Het Molenven; het is een fijne school met leuke, gepassioneerde collega's."